Filtrering
0-25000+ NOK
Basert på søket ditt fant vi 0 annonser.

Velg etter kategori

Oppdag vårt fantastiske utvalg av uvanlige kjæledyr i kategorien "Andre". Hos oss finner du et bredt spekter av spennende valg for de som ønsker noe utenom det vanlige. Enten det er eksotiske insekter, smågnagere eller andre fascinerende skapninger, har vi det du trenger for å berike ditt kjæledyrsliv.

Vårt dedikerte team av dyreelskere står klare til å veilede deg gjennom prosessen med å velge og ta vare på ditt nye kjæledyr. Vi legger stor vekt på dyrevelferd, og alle våre kjæledyr er nøye utvalgt for å sikre at de får de beste levekårene og omsorgen.

Utforsk vår omfattende samling av andre kjæledyr og la deg fascinere av deres unike egenskaper og sjarm. Fra eksotiske reptiler til sjarmerende smågnagere, har vi noe for enhver dyreentusiast. Finn ditt nye følgesvenn hos oss i dag og opplev gleden av å ha et uvanlig kjæledyr i ditt hjem.

Vi tilbyr enkel bestilling, rask levering og god kundeservice. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger veiledning. Ta steget inn i den spennende verdenen av andre kjæledyr og skap uforglemmelige øyeblikk med ditt helt spesielle følgesvenn.

  Andre – et flott valg for hundeeiere!

  Er du på utkikk etter en lojal og energisk følgesvenn? Da er kanskje Andre hunden for deg!

  Historie og opprinnelse

  Andre, en av de mest populære hunderasene i Norge, er opprinnelig fra Tyskland. Rasen ble avlet frem på 1800-tallet for å assistere jegere under jakt på småvilt og fugler. På grunn av deres intelligens og smidighet, ble Andre fort kjent som et allsidig og pålitelig arbeidsdyr.

  Egenskaper og personlighet

  Andre er en mellomstor rase, med en imponerende fysikk og muskuløs kropp. De har et tykt lag med kort, tett hår som er svært enkelt å vedlikeholde. Rasen er svært aktiv og elsker å utforske nye steder og aktiviteter sammen med sin eier.

  Andrew er også en svært intelligent og lydig hund som elsker å lære nye triks og utfordringer. Men på grunn av deres høye nivå av energi, krever de også mye mosjon og trening for å holde seg sunne og lykkelige.

  Holder deg aktiv

  Andre er en fantastisk følgesvenn for aktive mennesker som liker å tilbringe tid utendørs. De elsker fysisk aktivitet, og er perfekte for hundeeiere som ønsker seg en partner på løpetur, fotturer eller sykkelturer.

  Oppsummering

  Oppsummert, hvis du er ute etter en intelligent, lojal og energisk hund som vil gi deg og din familie fantastiske øyeblikk som vil vare hele livet – da kan en Andre være det perfekte valget for deg! Besøk Nyttdyr.com nå for å finne din nye firbeinte venn!