Filtrering
0-25000+ NOK
Basert på søket ditt fant vi 0 annonser.

Velg etter kategori

Fugler til salgs på Nyttdyr.com

Er du på jakt etter en fjærkledd venn? Vi har et bredt utvalg av fugler til salgs på Nyttdyr.com! Enten du er på utkikk etter en søt liten kanarifugl, eller en majestetisk papegøye - vi har det du trenger. Våre fugler leveres fra pålitelige oppdrettere og er alltid i god helse. Ta en titt på utvalget vårt og finn din nye fjærkledde venn i dag!

  Fugler til salgs på Nyttdyr.com

  Er du på utkikk etter en ny venn som kan synge deg en vakker melodi om morgenen? Da bør du sjekke ut vårt store utvalg av fugler til salgs på Nyttdyr.com! Vi har alt fra små, fargerike parakitter til store, majestetiske papegøyer.

  Fargerike og sosiale parakitter

  Parakitter er en av de mest populære fuglene å ha som kjæledyr, og det er ikke uten grunn! Disse små, fargerike fuglene er fulle av personlighet og har en unik evne til å binde seg til mennesker. De er også gode til å lære triks og kan lære seg å plystre og prate.

  Hos Nyttdyr.com finner du et bredt utvalg av parakitter i alle regnbuens farger. Velg mellom små og koselige finker eller større og mer eksotiske araer. Uansett hva du velger, vil du elske å ha disse vakre fuglene rundt deg.

  Majestetiske papegøyer

  Er du på jakt etter en større og mer imponerende fugl? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av majestetiske papegøyer. Disse intelligente fuglene er kjent for å være gode snakkere og har et unikt utseende som gjør dem til et flott tilskudd til ethvert hjem.

  Hos Nyttdyr.com har vi alt fra små kakaduer til store araer. Velg en blå og gull ara for å imponere gjestene dine, eller en grønn og gul kakadue for å få en flott følgesvenn.

  Omsorg for fugl

  Når du kjøper en fugl fra Nyttdyr.com, kan du være trygg på at du får en sunn og lykkelig fugl. Vi sørger for at alle fuglene i vår salgsliste får riktig omsorg og ernæring, og vi gir deg også all informasjonen du trenger for å gi kjæledyret ditt god omsorg når du tar det med hjem.

  Husk at fugler krever mye tid, kjærlighet og omsorg. Sørg for å gi kjæledyret ditt riktig ernæring og miljø, og gi det nok tid og oppmerksomhet hver dag.

  Finn din nye fuglevenn på Nyttdyr.com

  Enten du er på jakt etter en koselig fink eller en majestetisk ara, vil du finne det du leter etter på Nyttdyr.com. Sjekk ut vårt utvalg av fugler til salgs i dag og finn din nye, fjærkledde venn!