Filtrering
0-25000+ NOK
Basert på søket ditt fant vi 0 annonser.

Velg etter kategori

Gnagere til salgs – Opplev gleden ved å ha en liten venn

Gnagere er søte, kosete og enkle å ta vare på. Enten du ønsker deg en hamster, en mus eller en rotte, vil du finne den perfekte lille kameraten hos oss på Nyttdyr.com. Disse små dyrene gjør hverdagen din mer spennende og gir deg en følelse av glede og lykke. Med deres livlige personlighet og sjarmerende vesen vil du ha en fantastisk tid med gnageren din. Bla gjennom vårt brede utvalg og finn din nye beste venn i dag.

  Gnagere til salgs på Nyttdyr.com

  Hos Nyttdyr.com kan du finne et stort utvalg av gnagere til salgs. Enten du er på jakt etter en søt, liten hamster eller en intelligent rotte, har vi det du trenger.

  Populære gnagere

  Noen av de mest populære gnagerne inkluderer hamstere, mus og rotter. Disse små, pelskledde dyrene er utrolig søte og morsomme å ha som kjæledyr.

  Hamstere

  Hamstere er små, aktive dyr som trenger mye mosjon og et stort bur. De er veldig sosiale og former sterke bånd med eierne sine. Hos Nyttdyr.com kan du finne hamstere i mange forskjellige farger og størrelser.

  Mus

  Mus er søte, lekne dyr som kan være like tamme som hamstere. De trenger mye mosjon og stimuli, og elsker å leke med leker og utforske miljøet rundt seg. Hos Nyttdyr.com kan du finne mus i mange forskjellige farger og størrelser.

  Rotter

  Rotter er intelligente og sosiale dyr som krever mye oppmerksomhet fra eierne sine. De kan være tamme og kjærlige kjæledyr, og er svært aktive og lekne. Hos Nyttdyr.com kan du finne rotter i mange forskjellige farger og størrelser.

  Bur og utstyr

  Hos Nyttdyr.com kan du også finne et stort utvalg av bur og utstyr til gnagere. Vi tilbyr alt fra enkle hamsterbur til store rottebur med mange nivåer og aktiviteter. Du kan også finne leker, mat og annet utstyr for å gjøre livet til kjæledyret ditt så behagelig som mulig.

  Kjøp en gnager på Nyttdyr.com i dag

  Hvis du er på utkikk etter en ny gnager til å bli en del av familien din, behøver du ikke lete lenger enn Nyttdyr.com. Vi har et stort utvalg av gnagere til salgs, samt alt utstyret du trenger for å gi kjæledyret ditt et godt liv. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer!